about

Chok, Traume og Tilknytning

I de første 9 måneders af vores liv, i livmoderen, var vi forbundet med vores mor og dog i dyb ro og stilhed. Der var ingen adskillelse, kun enhed. Når du bliver stille igen falder du ind i den guddommelige livmoder – stille, men alligevel forbundet.

Nervesystemet udvikler sig i løbet af de første 2 års vores liv. Ifølge de nyeste opdagelser indenfor hjernevidenskab, er denne udvikling nøje påvirket af den tidlige tilknytning med moren og faren. Hvis denne tilknytning ikke forløber harmonisk, vil vores egen tilknytning til vores krop og vores sjæl blive svært beskadigede og evt. helt mangle. Grundlæggende traumer omkring emner som separationsangst, ensomhed, frygt for at slappe af, frygt for ikke at få vores behov mødt, mistillid m.m. er nøje forbundet til disse tidlige stadier af barndommen.

Det er muligt at ændre gamle traumatiske aftryk i nervesystemet og skabe nye spor og valg, således at gamle følelser af kollaps, smertefuld tomhed eller mangel på krops-kontakt, bliver udskiftet med entusiasme, liv, fylde, varme og evnen at føle vores krop.

Dette skærper vores evne til at skabe menneskelige bånd og relatere fra et sted, hvor vi bevare vores integritet og grænser og frit tør udtrykke os.

I denne gruppe vil vi arbejde med tilknytningen til vores krop, til vores sjæl og til andre gennem kropsarbejde, chok- og traumehealing af nervesystemet og relaterings øvelser.

Når nervesystemet slapper af falder vi naturligt ind i en meditativ tilstand.

 

about

Gruppen ledes af Karajaal Kofoed og Sahaj.

 

Info & tilmelding: klik her eller 40 96 21 21.