about

Om sessionerne

Før jeg blev uddannet som chok og traume terapeut, arbejdede jeg med healing, klarsyn, aura soma terapi, aura-læsning m.m. Da jeg så lærte om chok og traume healing, forstod jeg, hvad det vil sige "at komme ned i kroppen" og hvor meget af mit eget liv og spiritualitet, der ikke var funderet i kroppen. Det at "komme ned i kroppen" er så blevet mit nye omdrejningspunkt i mine behandlinger. På engelsk kan man bruge det gode ord "embodiment", som ikke direkte kan oversættes bedre end "at give krop til noget".

Jeg integrerer nu mit klarsyn og mine hænders gode fornemmelse med den nyeste hjerneforskning og viden om udviklingstraumer i den tidlige tilknytning og "giver krop" til den sjæl der bor inden i alle. Gennem Ulla Rung Weeke´s arbejde, har jeg lært meget om muskler, knogler og bindevæv, tidlig tilknytning, udvikling af hjernen, hormoner, biokemi og det sociale nervesystem, og det er en fantastisk baggrund at lade min udvidede sansning – eller klarsyn om man vil – virke i.

Derfor er min tilgang til chok og traume arbejdet både mere kropsligt og mere sjæleligt end mange andre traume heling teknikker. Du kan læse mere om det under menupunktet: udtalelser.

Jeg er meget optaget af den nyeste hjerneforskning og neuroaffektiv udviklingspsykologi (Susan Hart) og dens åbenbare sammenhæng med tilknytningsteorien af Ainsworth (Bowlby og Stern) – altså nervesystemets udvikling i de tidlige år gennem de første oplevelser af tilknytning (eller mangel på). Det er en spændende ny videnskab, der vil komme til at ændre vores syn på socialisering, pædagogik, terapi og spiritualitet.

Vores krop er vores fundament for vores sjæl. Hvis ens sjæl/spiritualitet ikke har bund i kroppen og de basale følelser, bliver den flyvsk og drømmeagtig. Sjælen skal forankres godt i kroppen og det kræver et stykke arbejde. Først skal viljen til at mærke det afsavn, det er, at have været afskåret sig fra sin krop, findes. Dernæst følger det tålmodige arbejde med at komme i kontakt med kroppen igen. Men der er ingen anden vej fremad.

Jeg har arbejdet med mennesker i 20 år og bruger alt hvad jeg har af erfaring indenfor terapi, energiforståelse, sansning af nervesystemet og meditation på at hjælpe dig med at skabe en forandring til det bedre.

Følg sessionsmenuen hvor du kan se hvad jeg tilbyder.

Velkommen!