about

'This Very Body the Buddha'

Når vi får et glimt af, hvem vi er, eller en oplevelse af al tings natur, bliver vi rørte og spekulerer på, hvordan vi kan holde kontakten med denne nye virkelighed i hverdagen. Alt for ofte ryger vi dog tilbage i de gamle tanker, den gamle frygt, den gamle skure.

Sporene i vores nervesystem lægges meget tidligt i vores liv i tilknytningen med vores primære omsorgsgivere – altså mor og far. Disse spor eller aftryk lader sig ikke forvandle af vores åndelige forståelse eller tro, fordi de er indgraveret i vores autonome nervesystem - hinsides viljen eller tanken. For at få adgang til og i sidste ende ændre disse aftryk, vi er nødt til at tale kroppens sprog - gennem det sociale og det instinktive nervesystem.

Grundlæggende traumer såsom separationsangst, dyb ensomhed, frygt for ikke at få vore behov opfyldt og generel mistillid til vores medmennesker, er tæt forbundet med disse tidlige stadier af tilknytning i barndommen.

Nervesystemet er broen mellem ånd og krop, så traumer i forbindelse med udviklingen af vores nervesystem forhindrer vores ånd i at komme helt ind i kroppen (helt ind i stoffet) dvs. at blive fuldt udtrykt her på jorden. Når vi ikke er ordentligt inkarneret kan ånden ikke bliver en realitet på planeten og vi er ikke i stand til at være med-skaber af en ny jord. Alle reelle forandring starter fra vores egen base.

Det er muligt at ændre vores gamle traumatiske aftryk i nervesystemet og skabe nye muligheder og valg. Følelsen af kollaps, smertefuld tomhed og dissociation erstattes af livsglæde, varme og evnen til igen at kunne mærke vores krop. Det skærper vores evne til at skabe sunde menneskelige bånd og relatere på en måde, hvor vi opretholder vores integritet. Desuden giver det os den stabilitet og styrke til at møde livet som det kommer til os. Vi bliver til jordens salt.

 

"This very body the Buddha, this very place the lotus paradise." Osho.

 

I denne gruppe vil vi arbejde med:


 

about

Gruppen ledes af Karajaal Kofoed og Sahaj.

 

Info & tilmelding: klik her eller 40 96 21 21.