about

Mildhedens Magt

Et kursus om at hele chok og trauma omkring magt og kraft.

Vi har kun en begrænset kontakt til vores egen kraft når vi er traumatiseret i vores nerve system. Vi har brug for vores kraft når vi skal være sande, både overfor os selv og andre, når vi skal stå op for os selv og støtte vores værdier så som kærlighed, sensitivitet eller integritet. Personlig kraft er en indre styrke – rodfæstet og støttet i kroppen – som giver os en følelse af værdifulhed. Den anser også andre mennesker som værdifulde og hverken idoliserer eller nedgør dem. Det handler om respekt – for sig selv og andre.

I en verden hvor magt misbrug er en almindelige dagsorden, er der mange spirituelt søgende mennesker, der ikke ønsker at forholde sig til kraft eller magt endsige tage ansvar for den. Vi behøver nye sunde billeder på hvad kraft og magt egentlig kan bruges til. Kraft er ikke en overrumplende energi, en højrøstet stemme, at presse eller at skubbe nogen, men en fast indre fornemmelse af sikkerhed og klarhed, som både kan udtrykkes kraftfuldt og direkte såvel som mildt og stille.

På dette kursus vil vi hele gamle spor af hjælpeløshed i nervesystemet og søge efter en ny støtte i kroppen. Vi vil få fat på en dybere forståelse af magt og kraft og hvad vil det sige at give sin kraft væk. Vi vil arbejde med det dilemma, som vi ofte møder, mellem personlig kraft og behovet for samhørighed og accept.

 

about

Gruppen ledes af Karajaal Kofoed og Sahaj.

 

Info & tilmelding: klik her eller 40 96 21 21.