about

Utalelser

BO

Jeg har igennem en årrække fra tid til anden haft sessioner hos Karajaal, hvor vores fokus hovedsageligt har været at arbejde med, hvad min maskulinitet indebærer. Det har været en rejse ind til mig selv, som jeg ikke på nogen måde har oplevet hos andre former for terapi eller kropsbehandling.

Jeg har tænkt over, hvad der er så kraftfuldt i Karajaals arbejde. Og for mit vedkommende handler det om - ud over at hun er dygtig, tillidsfuld og nede på jorden - at jeg mærker og ejer de forandringer, jeg undergår under og efter en session hos Karajaal.

Igennem sit arbejde og væsen har Karajaal i høj grad medvirket til at 'vække' hele mig, så jeg i dag står et helt andet sted i mig selv og min maskulinitet, end da jeg for 4,5 år siden første gang mødte hende.

Bo Johannes Thiesen er stifter af firmaet Mandefællesskaber, hvor han arbejder med mænd i fællesskaber. Læs mere på: www.mandefaellesskaber.dk

 

about

Utalelser

Margit

Konsulent og ergoterapeut, Margit Schiermer, har skrevet en udtalelse i forbindelse med sin uddannelse til Kranio Sakral terapeut:

Her er først et lille uddrag fra en behandlingsseance hos Karajaal Kofoed(K), som jeg har konsulteret for at modtage chok traume terapi og healing:

K tager min hånd: "Kom, nu tager jeg dig væk herfra! Her skal du ikke være!!" Jeg rejser mig fra stolen og følger med hende ind i et tilstødende rum. Jeg græder og ryster, for i dette nu ER jeg den lille pige, som ER i en skrækindjagende oplevelse, hvor jeg som lille var indlagt på hospitalet i forbindelse med en operation.

Men nu er alting godt igen: K holder mig stadig i hånden og forsikrer mig flere gange om, at hun vil hjælpe mig og holde de "væmmelige mennesker" og oplevelser væk fra mig. Jeg mærker, at min krop slapper mere af og er holdt op med at græde.

Vi bliver i det lokale, vi er kommet ind i. Efter et stykke tid er jeg faldet så meget til ro, at jeg kan lægge mig på den behandlerbriks, som står her.

K spørger herefter hvilke(n) del af min krop, som "trænger til opmærksomhed" - hun lægger sine hænder på mit hoved og nakke; senere arme, albuer og fødder og forklarer, at hun beroliger mit nervesystem – healer det....

 

about

Mattie

Mattie Rasmussen vil gerne dele følgende om hendes behandling hos mig:

"Jeg oplevede en pludselig mur, i forhold til det at tegne og male for mig, hvor det at gøre kreativt for andre, var som en åben bog fyldt med udtryk, jeg rigt kunne hente fra. Hvorfor var det sådan? Med denne oplevelse begyndte jeg i et chok- og traume forløb hos Karajaal. Over "stok & sten" åbnede sig et indre univers, som åbenbarede billeder og udtryk for mit indre øje. Det var som et eget indre skaberværk blev åbenbart og forbundet med et større hele, oppe som nede, udover mig og mit. Så meget nyt og alligevel så velkendt, i så store mængder og størrelser, at min fatteevne næsten ikke kunne fatte.

Når jeg i dag lukker mine øjne og tuner ind på dette forløb hos Karajaal, er det som at dykke ind i en billedrigdom, der er så mangfoldig og uendelig, at det synes nok i sig selv og behovet for at tegne og male det ud, synes ikke så nærværende. En ro og accept er kommet over mig. Jeg udtrykker mig for mig, når og fordi jeg ikke kan lade være. Fra ikke at kunne, kan jeg nu, når jeg føler for det og ellers nyder jeg blot min indre billedverden, som den er.

Jeg føler mig usigeligt beriget efter mine rejser hos Karajaal, og kunsten er ikke mere at tegne og male, men at tillade mit liv udfolde sig uanset indholdet, det er livets sande kunst, for mig."

Her er et link til Mattie's hjemmeside, hun er en dygtig og inspireret kunstner, tag en kig forbi: http://www.mattie.dk

 

about

Benedikte

Benedikte Hertel har fået sessioner og har deltaget på flere workshops hos mig og min mand, Sahaj. Her er hendes oplevelser:

Jeg har haft den store glæde at opleve Karajaal som både underviser, kursusholder og terapeut, og det, der kendetegner alt det, Karajaal laver, er hjerteenergi. Hun har en hel særlig evne til at skabe det trygge rum, der skal til, når man arbejder med svære følelser, uanset om man har hende på tomandshånd eller er del af en stor gruppe.

Karajaal har en meget nænsom og kærlig måde, at sige tingene på, og man føler sig altid både set og hørt. Hendes viden om hvordan krop, hjerne og nervesystem fungerer, hendes spirituelle tilgang til tingene, hendes nærvær og hendes jordnære humor skaber en let stemning, som giver lyst til at arbejde videre med de ting, hun præsenterer i en undervisning, eller som er dukket op under en personlig samtale.

Personligt har jeg fået stort udbytte af min kontakt til Karajaal. Jeg lader mig ind imellem præge af den travle hverdag, der omgiver mig. Karajaal kan guide mig helt ind til min inderste kerne, så jeg får kontakt med min egen hjerteenergi. Når jeg har kontakt til denne energi, er jeg både mere nærværende og kraftfuld, hvilket har stor betydning i både mit privatliv og mit arbejde som kropsorienteret psykoterapeut i stressbehandlingscentret Worklife Support.

Benedikte's firmas hjemmeside er: www.worklifesupport.dk