about

Healing af tilknytningstraumer

- et terapi- og supervisionsforløb over min. 6 gange

I almindelig chok og traume terapi arbejder jeg med at heale og regulere de traumer, som klienten kommer med. I dette terapi og supervisionsforløb vil vi også arbejde med de aktuelle problematikker du kommer med, men i en ramme af supervison.

Du vil blive superviseret i en enkel og brugbar forståelse af den nye hjerneforskning omkring tilknytning og traumer og betydning af kontakt for udviklingen af hjernen. Du vil også få konkrete redskaber og øvelser til at regulere (heale) dit eget nervesystem bl.a gennem Indre barn arbejde og tryg udlevelse af kamp og flugt impulser, dialog med kroppen m.m.

Jeg lægger vægt på at du udvikler relations-kompetancer. Relations-kompetancer er bl.a. at være ordentlig tilstede i kroppen (så du kan mærke dig selv, dine behov og følelser) – også når du er i kontakten med andre. Det er evnen til at kunne agere selvstændigt og sætte nogle grænser. Det kan også være det at kunne rumme dine indre tilstande og følelser eller at du kan skabe samhørighed igen efter en konflikt.

Forløbet henvender sig til mennesker, der ønsker at tilegne sig viden om udviklingstraumer, neuroaffektiv forståelse og mestringsteknikker, samtidig med at de arbejder med personlige problematikker. Sessionerne lægges med 2-3 ugers mellemrum og der kan være en smule hjemmearbejde.

Forløbet bygger på kurset Healing af Tilknytningstraumer – se under kurser - men er mere skræddersyet til dit individuelle behov.

Forløbet egner sig ikke til akutte kriser – her anbefales almindelig chok og traumeterapi – se under sessioner.