Massage

En massage skal understøtte og respektere dine naturlige bevægelsesmønstre, muskler og led. Gennem opvarmning og stræk af muskler og led, kan kroppen slippe sit forsvar, hvilket beroliger nervesystemet og åbner muligheden for at synke ind i en dyb indre stilhed.

(Massage med olie og lagner kan kun ske i mit behandlerrum i Træden. Alle andre steder bliver det til liggende kropsbehandling, muskelstøtte, bindevævs-toning og healing.)

Chok - og Traume Healings Massage

For at kunne heale sig selv er det nødvendigt at nervesystemet for lov til at færdiggøre de impulser, der er stivnet. At få lov at løbe væk, hvis det er flugtmekanismen, der blev aktiveret. At få lov at kæmpe, hvis det var kampmekanismen, der blev aktiveret. Gennem berøring, varme og ro kan stivnen/frysningen få lov til at smelte.

Ved at invitere de mere sarte sider af psyken til trygt at tage plads i kroppen gennem blid massage, kan vi heale én side af nervesystemet. Ved at lade de mere instinktive energier få et udtryk gennem modstand og tryk og gennemstrømme kroppen, kan vi heale én anden side af nervesystemet. Ved at holde kroppen i forskellige støttende positioner, er det muligt at få både nervesystem og krop til at slappe af.

Psykisk Massage

Psykisk massage er en massage, der bygger på en psykisk læsning af din krop og energi. I nogle dele af kroppen er det muligt at kontakte din energi (psyke/sjæl), mens andre dele af kroppen er fyldt med gamle historier, tanker og tillærte programmer, som egentlig ikke hører til den du er. Ved at massere de steder, hvor der kontakt, åbnes der for en indre healingskilde, som på en naturlig måde renser ud i det, som du ikke længere har brug for i din krop og psyke. I den psykiske læsning kigger vi bl.a. på din maskuline og feminine energi og hvor de bor i kroppen og går ind i musklerne der, hvor der er behov for støtte, afbalancering og opmærksomhed.