Massage

En massage skal understøtte og respektere dine naturlige bevægelsesmønstre, muskler og led. Gennem opvarmning og stræk af muskler og led, kan kroppen slippe sit forsvar, hvilket beroliger nervesystemet og åbner muligheden for at synke ind i en dyb indre stilhed.

(Massage med olie og lagner kan kun ske i mit behandlerrum i Træden. Alle andre steder bliver det til liggende kropsbehandling, muskelstøtte, bindevævs-toning og healing.)

Chok - og Traume Healings Massage

For at kunne heale sig selv er det nødvendigt at nervesystemet for lov til at færdiggøre de impulser, der er stivnet. At få lov at løbe væk, hvis det er flugtmekanismen, der blev aktiveret. At få lov at kæmpe, hvis det var kampmekanismen, der blev aktiveret. Gennem berøring, varme og ro kan stivnen/frysningen få lov til at smelte.

Ved at invitere de mere sarte sider af psyken til trygt at tage plads i kroppen gennem blid massage, kan vi heale én side af nervesystemet. Ved at lade de mere instinktive energier få et udtryk gennem modstand og tryk og gennemstrømme kroppen, kan vi heale én anden side af nervesystemet. Ved at holde kroppen i forskellige støttende positioner, er det muligt at få både nervesystem og krop til at slappe af.

Organ Massage

Organ massage handler om at tilføje pres til organerne, så blodtilstrømningen øges og organet begynder at rense ud. Vi har alle hørt om lever-sten og nyre-grus og fedt omkring organerne, der skyldes ophobning af gifte og ufordøjet materiale. Når organerne ikke får omsat, alt hvad vi tilfører dem, skyldes det både det, vi putter i munden, men også de følelser og overbevisninger, der gemmer sig i vores historie og som har "lagt sig" i organerne. Disse rester fortæller om "noget" (en oplevelse, begivenhed, relation m.m.) vi endnu ikke har fordøjet dvs. taget næring ud af og derefter smidt ud. Vi ophober følelser og historie i vores organer.

At indtage sin mave/bug med bevidsthed og rense ubevidsthed ud, er godt for krop og sjæl, specielt fordi vores sociale nerve-system, gennem vagus-nerven, påvirker fordøjelsen (ENS) og organerne. Dvs at vores tidlige tilknytnings-historie også påvirker organernes funktion og balance. Når jeg arbejder med organ massage, bruger jeg derfor chok og traume terapi. Jeg fornemmer at der kan være megen dissociation (fravær) omkring et organ og ved at bringe opmærksomhed (og blodtilstrømning) til organet, kommer der liv i bugen/maven.

Måske har du hørt om mave-hjernen ("digestive intelligence"), som primært har at gøre med vores humør og stemninger indeni. Det er vigtig at behandle mave-hjernen, gut-feelings, når vi vil have fat i vores egen kerne.

Organ Massagen arbejder efter 2 cirkler, altså 2 fremgangsmåder. Først skal galde-gange og mave safter åbnes, så skal leveren masseres og derefter galdeblæren. Senere kommer nyre-cirklen. Det vil sige at det kan tage et par behandlinger før man f.eks kan komme til blæren, hvis den er et problem-område for en. Man beholder tøjet på til Organ Massage, men blotter maven.

Psykisk Massage

Psykisk massage er en massage, der bygger på en psykisk læsning af din krop og energi. I nogle dele af kroppen er det muligt at kontakte din energi (psyke/sjæl), mens andre dele af kroppen er fyldt med gamle historier, tanker og tillærte programmer, som egentlig ikke hører til den du er. Ved at massere de steder, hvor der kontakt, åbnes der for en indre healingskilde, som på en naturlig måde renser ud i det, som du ikke længere har brug for i din krop og psyke. I den psykiske læsning kigger vi bl.a. på din maskuline og feminine energi og hvor de bor i kroppen og går ind i musklerne der, hvor der er behov for støtte, afbalancering og opmærksomhed.